Török Fürdő
3300 Eger, Fürdő u. 3-4.
Tel: 36/510-552

  Masszázs leírások

  Klasszikus masszázsok

   

  Gyógymasszázs

  Különleges masszázstechnika, amely a fájó, problémás területeket célozza meg. Lazítja az izmokat, csökkenti a hát- és gerincfájdalmakat, az anyagcsere fokozódásával a test salakanyagai gyorsabban távoznak.

  A masszázs tartós hatással van testi-lelki egészségünkre, csökkenti a fáradtságérzetet, pihentető, nyugtató és betegségmegelőző hatást vált ki.

  25 és 50 perc
   

  Padisah hátmasszázsa 

   Krémes masszázs, amely az izmok erőteljes átmasszírozására irányul. Ily módon lazítja a hát izmait, helyi vérbőséget előidézve fokozódik a vérkeringés, a bőr visszakapja eredeti, fiatalos ruganyosságát.

  25 perc
   

  Padisah testmasszázsa

   A krémes masszázst a teljes testen alkalmazva, az izomcsoportokat nemcsak a háton, hanem a végtagokban is alaposan átdolgozva történik a kezelés.

  50 perc
   

   Aromaterápiás masszázsok

   

  Frissítő aromamasszázs borsmentával és rozmaringgal.
  A borsmenta olaj ellazítja a feszült izmokat, enyhíti az izomfájdalmakat, megnyugtatja a bőrt. A rozmaring olaj élénkíti a vérkeringést, enyhíti az ízületi gyulladások fájdalmát és duzzanatait, oldja az izomgörcsöket, jót tesz a megrándult ízületeknek és a sebeknek.

  50 perc
   

  Nyugtató aromamasszázs levendulaolajjal

   A levendulaolaj enyhíti az izomfájdalmakat és az izomgörcsöket. Megnyugtatja a gyulladásos bőrt. Sokféle betegség kezelésére alkalmas, mert enyhe és kíméletes hatású. Használatát ajánljuk a bőrproblémák leküzdésére, de relaxációhoz is nagyon alkalmas.

  50 perc
   

  Méregtelenítő aromamasszázs narancs- és fahéjolajjal

  A narancsolaj visszaadja a bőr egyensúlyát. Javítja a testfelszín vérellátását, ezért a narancsbőr (cellulitis) gyógyulását is előmozdítja. Növeli a verítékezést, így támogatja a mérgező anyagok eltávolítását a tisztátalan vagy lassú anyagcseréjű bőrből. Használatát ajánljuk tisztítókúrák kiegészítésére és jó atmoszféra teremtésére. A fahéjolaj fokozza a nyirokkeringést, anyagcserét, a kötőszövetben lerakódott méreganyagok kiürítésében segít, elősegíti a felhalmozódott zsírréteg mielőbbi lebontását.

  50 perc
     

  Hamam

  A hamam az arab és a török fürdőkultúra világát idézi. A gyengéd meleg, a sejtelmes fény, az illatok, a habos dörzsölés, a masszázs kellemes élménnyel ajándékozza meg a testet.

   

  Arnaut pasa masszázsa (Török masszázs/fürdetés)

   Az egyik legkellemesebb masszázs, amely az igazi testi lelki felfrissülés élményével ajándékozza meg az azt igénybevevőket. A kellemes 50 C° - os gőzfürdőt követően, fűtött kőágyon, alapos, vizes ledörzsölés után habos Oliva olajos szappanos masszázzsal és hideg - meleg leöblítéssel kényeztetjük A hamamot a pihenőben töltött kellemes ellazulással érdemes zárni.

  50 perc
   

  Szulejman (tiszta és erőteljes) masszázs

   Török fürdőházakban alkalmazott masszázs, amely fűtött kőágyon történik fehér szappannal. Igény szerint, hát- vagy teljes testmasszázst végez masszőrünk. Frissítő, regeneráló hatású program. Az izmok megfelelő bemelegítése érdekében masszázs előtt a gőzkamra használatát javasoljuk. 

  50 perc
   

   Gül Baba Rózsakertje (hamam masszázs)

  A rózsa a nőiesség, bujaság és a romantika jelképe.

  A rózsa volt az első virág, amelyből illóolajat és rózsavizet pároltak és ma is a legértékesebb kozmetikai alapanyag, bőrre gyakorolt jótékony hatása vetekszik a szépségével. Esszenciája kiemelten bőrfiatalító!

  A Gül Baba Rózsakertje egy különleges hamam masszázs, melynek során az elhalt hámsejtek felpuhulnak, a bőr megtisztul, a szervezet felfrissül.

  A kezelést megelőzően a Fürdő gőzkabinjában a vendég 15 percben „felhevíti" a testét, „felpuhítja" a bőrfelületét. A megtisztított felső bőrfelületet egy fűtött kőágyon masszőrünk dörzskesztyűvel „peelingezi", majd a „megtisztulást" követően a vendég teljes testét rózsaolajos szappannal átmasszírozza. Így a rózsaszappan lágy, érzéki illata és bőrregeneráló nyugtató hatása teszi teljessé a luxus kezelést. .A rituálét egy rózsavizes arclemosással fejezzük be, amit 15 perces pihenés, regenerálódás követ egy különleges török rózsatea társaságában !

  A dörzskesztyűt a vendég ajándékba megkapja. A kezelés lazító relaxációs hatása mellett bőrregeneráló, bőrfrissítő hatású.

  50 perc
   

  Helva mézes masszázs

  A folyékony aranyként ismert mézet nemcsak belsőleg alkalmazzák, hanem magas vitamin, ásványi anyag és enzimtartalma miatt a bőr és a test szépítésére is alkalmas.

  A kezelést megelőzően a Fürdő gőzkabinjában a vendég 15 percben felhevíti a testét, azaz felpuhítja a bőrfelületét. Ezután kezdődik az 50 perces delux terápia. A fűtött kőágyunkon masszőrünk dörzskesztyűvel tetőtől talpig „peelingezi", majd a „megtisztulást" követően a vendég teljes testét akácmézzel átmasszírozza. Miközben a méz magába szívja a távozó méreganyagot, mélyen a bőr alá hatolva a szövetekbe juttatja a szervezet számára oly fontos hatóanyagait, a vitaminokat, enzimeket és a mézben lévő több mint harmincféle ásványi anyagot. Ennek köszönhetően a bőr látványosan kisimul és selymesen puhává válik. A megtisztult bőr pólusain keresztül a méz bőrbe való beszívódása hatásosabb lesz, és könnyebben fejti ki antioxidáns, méregtelenítő hatását, emellett intenzív gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatással bír.

  A rituálét 15 perces pihenés, regenerálódás követ, amit egy különleges török tea társaságában élvezhet!

  50 perc
   

  Yasirah gyöngyvirágos hamam masszázs

  A gyöngyvirág szemet gyönyörködtető, amikor látjuk, érezzük illatát, már biztosak lehetünk, hogy itt a tavasz! Újuljon meg és éledjen Ön is a természettel együtt a hosszú tél után legújabb hamam rituálénkkal!

  A kezelést megelőzően a Fürdő gőzkabinjában a Kedves Vendég 15 percben „felhevíti" a testét, „felpuhítja" a bőrfelületét. Ezután kezdődik az 50 perces delux terápia. A fűtött kőágyunkon masszőrünk dörzskesztyűvel tetőtől talpig „peelingezi", majd a „megtisztulást" követően a vendég teljes testét gyöngyvirágos szappannal átmasszírozzuk. Miközben a szappanban lévő mákdarabkák kellemesen tovább stimulálják mélyen a bőrt és kellemesen hatnak az idegrendszerre is. Ennek köszönhetően a bőr látványosan kisimul, és selymesen puhává válik.

  Aromaterápiás hatásával csökkenti a stresszt és energetizál.

  A rituálét 15 perces pihenés, regenerálódás követ, amit egy különleges török tea társaságában élvezhet!

  50 perc

  Masszázsfoglalás

  Török Fürdő Wellness
  Masszázsfoglalás
  bővebben

  Partnerek

  Evat Zrt.

  Agriasport

  Média Eger

  Agria Humán Kft.

  Zf Hungária Ktt.

  Városgondozás Kft.

  FitLife fitnes

  Rádió Eger

  Elérhetőségek

  Eger Termál Kft.

  3300 Eger, Frank Tivadar út 5.


  Titkárság

  E-mail: titkarsag@egertermal.hu

  Tel: 36/511-816

  Törökfürdő fejlesztés

  egertermal.hu All Rights Reserved. Designed By One Online

  A honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Adatkezelési szabályzatunk itt található.